تکنولوژی

بهترین سایت‌های کاربردی ایرانی در زمان قطع اینترنت بین الملل

بهترین سایت‌ها در زمان اختلال در اینترنت بین الملل

تنها با ثیت نام و احراز هویت در آبان تتر در قرعه کشی سفر به مالدیو، پژو 206، آیفون و صدها جایزه دیگر شرکت کنید

کاربردی‌ترین سایت‌ها در زمان محدودیت اینترنت

با توجه به قطعی اینترنت شرایط فعلی کشور و عدم دسترسی به سیستم‌های بین‌المللی و نبود هیچ موتور جست و جو قابل اتکایی برای یافتن سایت‌های کاربردی لازم دانستیم کاربردی‌ترین سایت‌ها در زمان محدودیت اینترنت دسترس کاربران ایرانی قرار دارند را معرفی کنیم.
در انتها از تمامی هموطنان درخواست داریم سایت‌های کاربردی دیگری که امروز در دسترس هستند را و ما آن‌ها را جا انداخته‌ایم به ما معرفی کنند. (آخرین تغییرات ۱۰:۰۵ ۱۹ آذر)

ایزیباتور

در این مطلب، سایت‌ها و سرویس‌هایی را معرفی می‌کنیم که می‌توانند در شرایط فعلی، برخی مشکلات و نیازهای کاربران را حل کنند. پیشنهاد می‌کنیم در صورتی که مایل هستید، لینک این مطلب را از طریق پیامک یا پیام‌رسان‌های داخلی که در حال حاضر قابل دسترسی هستند، در اختیار دوستان خود قرار دهید. امیدواریم هرچه سریع‌تر شرایط اینترنت در کشور به حالت عادی برگردد.

تاپ‌۱۰ همراه شما در انتخاب بهترین‌ها

فهرست مطالب

۱- موتورهای جستجو:

با توجه به عدم دسترسی به گوگل و دیگر موتورهای جستجو، مشکلات بسیاری برای یافتن موارد مختلف برای کاربران به وجود آمده است. در حال حاضر جویشگر بومی می‌تواند تا حدی نیازها را برطرف کند، اما باز هم به علت عدم وجود الگوریتم خاصی و خزش‌گر و عدم توانایی در یافتن ۹۰ درصد کلمات جست و جو به هیچ وجه نمی‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد.
در نتیجه ما چیزی را در این حوزه نمی‌توانیم معرفی کنیم.

۲- خدمات دولتی

۱- سازمان ثبت احوال کشور 

تمامی خدمات ثبت احوال را می‌توانید در این وبگاه به صورت یکجا دریابید. کارهایی از جمله ثبت نام کارت هوشمند ملی و یا درخواست صدور گواهی ولادت و فوت و غیره را می‌توانید در این سایت پیدا کنید.

۲- سازمان تامین اجتماعی

در این سایت با انواع خدمات تامین اجتماعی نظیر مشاهده سوابق بیمه و یا فیش مستمری بگیرانو نوبت‌دهی اینترنتی شعب و… روبرو خواهید شد. اپلیکیشن تامین اجتماعی من نیز می‌تواند بسیاری از خدمات ارائه شده در پورتال سازمان تامین اجتماعی را در گوشی موبایل برای کاربران فراهم کند.

۳– کارت سوخت

برای صدور المثنی یا پیگیری صدور کارت سوخت می‌توانید به سامانه رسمی درگاه الکترونیکی خدمات انتظامی مراجعه کنید؛ سامانه‌ای که در آن همچنین می‌توان موارد مربوط به خدمت سربازی را جستجو کرد.

۴- خلافی خودرو

برای استعلام و پرداخت خلافی خودرو می‌توان به سایت راهور مراجعه کرد.

۵- اپلیکیشن دولت همراه

به وسیله این اپلیکیشن می‌توان به صورت یکجا به بسیاری از خدمات دولتی دسترسی پیدا کرد. باید بدانید که تعداد معدودی از امکانات این سامانه نیز با توجه به قطع اینترنت بین‌المللی از کار افتاده‌اند (مانند پیش بینی آب‌وهوا) اما اکثر خدمات دیگر نظیر سامانه همتا، پیگیری مرسولات پستی و دیگر موارد دست پیدا کرد.

۶- امور مالیاتی

در این سامانه می‌توانید به تمام کارهای مرتبط به امور مالیاتی بپردازید. اظهارنامه الکترونیک و پرداخت الکترونیک مالیات و مطالعه پرونده‌ها از جمله موارد موجود در سایت هستند.

۷- سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضاییه

این سامانه برای افرادی که ممکن است در این روزها کارهای اداری مربوط به قوه قضاییه داشته باشند، در دسترس است. مشاهده ابلاغیه‌ها، ثبت نام اولیه در سامانه ثنا و …. از خدمات این سایت است.

۸- تقویم و تبدیل تاریخ

سایت مشاهده دقیق ساعت، تاریخ، مناسبت‌ها و تبدیل تاریخ به صورت آنلاین است که ممکن است به کار برخی بیاید.

۳- خدمات هاستینگ

در این شرایط بسیاری از سایت‌ها از دسترس خارج شده‌اند و نیاز دارند تا زمان رفع مشکل به نحوی سایت خود را بازیابی کنند. به همین منظور مطلب بهترین هاست در زمان محدودیت اینترنت بین‌الملل را آماده کرده ایم.

در شرایط محدودیت اینترنت شما یا باید بکاپ سایت خود را به هاست داخلی منتقل کنید و یا با استفاده از CDN داخلی آن‌ها را در دسترس قرار دهید.

همچنین می‌توانید این خدمات را با کد تخفیف ویژه تاپ۱۰ ری‌وی‌یو تهیه کنید.

۱- ایران سرور

شرکت ایران سرور که یکی از بهترین هاستینگ‌ها است با ارائه خدمات CDN به کاربران شما اجازه دسترسی به سایتتان را می‌دهد. کافیست دامنه خود را به ایران سرور منتقل کنید و به بخش پشتیبانی تیکت بزنید.

۲- هاست نگار

در صورت وجود بکاپ از سایتتان، هاستینگ هاست نگار با قیمت مناسبی می‌تواند از سایت های شما میزبانی کند.

۳-میزبان وردپرس

هاستینگ میزبان وردپرس با سرعت بالایی در شرایط محدودیت اینترنت در دسترس است. همچنین بکاپ گیری ۱۲ ساعته و قیمت رقابتی میتواند شما را در آینده از اتفاقات مشابه در امان دارد.

امکان خرید هاست یک ماهه به قیمت بسیار منطقی مهمترین ویژگی میزبان وردپرس است

۴-حمل و نقل:

تمامی سرویس‌های حمل و نقل اینترنتی نظیر اسنپ، تپسی، الوپیک، کارپینو و ماکسیم در دسترس هستند. اگر با باز کردن این برنامه‌ها نقشه کامل روی گوشی شما بارگذاری نشد نگران نباشید چرا که سرویس گوگل مپس بسته است و طبیعتا نمی‌تواند به نمایش در بیاید. طبق وعده‌ای که پیش‌تر از سوی مدیران اسنپ و تپسی اعلام شد، قیمت سرویس‌های این دو سامانه با وجود افزایش نرخ بنزین تغییری پیدا نمی‌کند.

گفتنیست نسخه تحت وب اسنپ،تپسی، الوپیک، کاریپنو ماکسیم نیز در دسترس همگان قرار دارد و کاربران سیستم عامل iOS در صورت نداشتن اپ، می‌توانند از طریق مراجعه به وب‌سایت این شرکت‌ها، وارد نسخه وب شده و از سرویس استفاده کنند.

همچنین می‌توانید مطلب بهترین تاکسی آنلاین برای مسافران را بخوانید.

۵-مسیریابی:

در این روزهای پرترافیک و با شرایط نامساعد جوی، داشتن یک مسیریاب برای مسیریابی الزامی به نظر می‌رسد. در حال حاضر ویز و گوگل مپس در دسترس نیستند اما دو مسیریاب ایرانی بلد و نشان می‌توانند هم مسیریابی را انجام داده و هم ترافیک زنده را روی نقشه به شما نشان دهند.

۱- نشان

مسیریاب نشان در حال حاضر فعال است و می‌تواند جدا از مسیریابی و نشان دادن ترافیک، دسترسی سریع به مکان‌هایی نظیر پمپ بنزین و بانک را به کاربر ارائه می‌دهد تا در بین ترافیک شلوغ، زودتر به این مکان‌ها دسترسی پیدا کنید.

۲- بلد

مسیریاب بلد دیگر برنامه‌ای است که این روزها فعال است و جدا از اینکه می‌تواند مسیریابی با ماشین شخصی را به کاربر نمایش دهد، راهنمایی مسیریابی با حمل و نقل عمومی را نیز به کاربران ارائه می‌دهد که در روزهای پرترافیک و با گرانی بنزین، شاید این قابلیت بیش از پیش به چشم آید.

هر دوی این اپلیکیشن‌ها ترافیک زنده را نیز نمایش می‌دهند؛ قابلیتی که برای کاربران بسیاری که با خودروی شخصی در شهر تردد می‌کنند، بسیار مهم است.

۶- خرید و فروش محصولات وردپرس و سایت

۱- راستچین

راستچین که یکی از مراجع خرید و فروش قالب و افزونه‌های سایت‌های اینترنتی مخصوصا وردپرس است نیز درحال حاضر در دسترس می‌باشد.

۲- ژاکت

سایت ژاکت که بعد از مدت ها بالاخره یکی از بزرگترین مارکت های وردپرسی ایران شده است نیز در زمان اینترانت ملی به خوبی در دسترس قرار گرفت.

۷- آپلودفایل

پیکوفایل

با عضویت در پیکوفایل می‌توان از ۲۰ گیگابایت فضای رایگان برای آپلود فایل‌ها و تصاویر استفاده کرد. یادتان باشد حداکثر حجم مجاز فایل برای ارسال نهصد مگابایت است.

۸- اپلیکیشن‌های پولی بانکی

فعالیت اکثر برنامه‌های پولی بانکی پابرجاست و می‌توان با استفاده از این برنامه‌ها خدماتی نظیر کارت به کارت و پرداخت قبوض را انجام داد. اپلیکیشن اختصاصی اکثر بانک‌ها نیز در این روزها فعال است.

۱- آپ

سرویس آپ که در حال تبدیل شدن به یک سوپر اپ است با قابلیت‌های مختلفی در دسترس است و می‌توان به وسیله آن انواع خدمات بانکی را انجام داد. قابلیت‌هایی نظیر خرید بلیت سفر، خرید طرح ترافیک و شارژ، رزرو هتل و سفارش غذا هم در این سرویس در دسترس است.

۲- ۷۲۴

سرویس هفتصد و بیست و چهار نیز می‌تواند در کنار خدمات بانکی که ارائه می‌دهد سرویس‌های مختلف دیگری را نیز به کاربر ارائه کند.

۳- هف هشتاد

تقریبا تمام کارهای بانکی و مالی به علاوه خرید شارژ و را می‌توان با این برنامه انجام داد.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مطلب بهترین اپلیکیشن بانکی ایران را بخوانید

۹- سایت‌های خبری

آگاهی از اخبار در این روزها یکی از بزرگترین دغدغه کاربران است. کاربرانی که به هر دلیلی نتوانند اخبار را از طریق صدا و سیما دنبال کنند می‌توانند با مراجعه به سایت‌های خبری داخلی به بخشی از اخبار روز دست پیدا کنند. در این بین می‌توان به خبرگزاری‌هایی چون ایسنا، مهر و ایرنا اشاره کرد که بخشی از اخبار ایران و جهان در حوزه‌های مختلف را با سرعت مناسب پوشش می‌دهند.
همچنین ورزش۳ برای پوشش اخبار ورزشی و وب سایت پایگاه خبری کشتی کشور در دسترس هستند.
همچنین در حوزه اخبار تحولات منطقه سایت تحولات جهان اسلام نیز همچنان درحال پوشش اخبار نظامی تحولات منطقه است.

۱۰- سایت دانلود

در صورتی که به تازگی ویندوز خود را تعویض کرده باشید و یا به برنامه‌ای در حال حاضر نیاز داشته باشید، بهترین پیشنهادات استفاده از سایت‌های بزرگ دانلود برنامه است.

۱- سافت ۹۸

این سایت با آرشیوی بزرگ و با کیفیت با سرعت بسیار مطلوبی در دسترس است. اکثر برنامه‌های کاربردی، برنامه ‌های ضد ویروس و برنامه های دیگر ویندوزی در این سایت موجود است.

۲- دانلودها

سایت دانلودها خود با کندی بارگذاری می‌شود، اما می‌توان برای دانلود فیلم و انیمیشن سانسور شده و برنامه‌های مختلف روی آن حساب کرد.

۱۱- دانلود اپلیکیشن

۱-کافه بازار

با قطع شدن همه سرویس‌های گوگل از جمله گوگل پلی، مارکت اندرویدی کافه بازار در حال حاضر در دسترس کاربران است و آخرین نسخه‌های برنامه‌هایی که فیلتر نباشند در این مارکت اندرویدی برای دانلود و یا بروزرسانی کردن آنها موجود است. در نسخه جدید کافه‌بازار می‌توان از بخش تازه تماشای فیلم و سریال نیز استفاده کرد و به حجم زیادی از محتوای ویدئویی دسترسی داشت.

۲-مایکت

بازار اندرویدی مایکت نیز از دیگر بازارهای اندرویدی است که در آن می‌توان بازی‌هایی با حجم بالا و یا دستیابی به انواع کتب در کنار استفاده از جدید‌ترین برنامه‌ها بهره گرفت.

۱۲- سفارش غذا:

تقریبا تمامی سرویس‌های مهم سفارش غذا نظیر اسنپ‌فود، چیلیوری، ریحون، چنگال و دلینو فعال هستند اما باید بدانید که ارسال سفارش‌ها به دلیل شرایط جوی و ترافیک ممکن است با تاخیر زیادی همراه باشد.

همچنین می‌توانید مطلب بهترین اپلیکیشن سفارش غذا را مطالعه کنید.

فروشگاه اینترنتی:

با وجود شرایط فعلی جوی و ترافیک، شاید بیشتر از قبل ترجیح بدهید که خریدهای خود را به صورت اینترنتی انجام دهید. خوشبختانه تقریبا برای هر آیتم مورد نیازی در این روزها گزینه خرید اینترنتی فعال است و بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی نیز فعال هستند.

۱- دیجی کالا

می‌توان بسیاری از مایحتاج خود را از سامانه دیجی‌کالا تهیه کرد، اپلیکیشن و وبسایت این سامانه فعال هستند و با وجود بخش سوپرمارکت دیجی‌کالا، می‌توان خرید اقلامی چون نان و میوه (و سایر مواد تندمصرف) را نیز به این شرکت واگذار کرد. فقط یادتان باشد که ممکن است در ارسال کالاها کمی تاخیر به وجود بیاید.

۲- باسلام

سایت باسلام نیز می‌تواند شما را به کوچکترین روستاها در اقصی نقاط کشور راهنمایی کند و خرید انواع کالاهای خوراکی و غیرخوراکی را توسط پست فراهم سازد. این سایت در دسترس است اما به کندی!
چاوش:

توسعه دهنده باسلامتوسعه دهندهباسلام
توسعه دهنده مالتیناتوسعه دهندهمالتینا
توسعه دهنده مادرانتوسعه دهندهمادران
توسعه تیگاتوسعه دهندهآموزش زبان تیکا
توسعه رایکارتوسعه دهندهرایکار
توسعه اسنپ فودتوسعه دهندهاسنپ فود
توسعه ایسمینارتوسعه دهندهایسمینار
توسعه دهنده تکنولایفتوسعه دهندهتکنولایف
توسعه نیلوشاپتوسعه دهندهنیلوشاپ
توسعه پیلتن شاپتوسعه دهندهپیلتن‌شاپ
توسعه اسنپ مارکتتوسعه دهندهاسنپ مارکت
توسعه تخفیفانتوسعه دهندهتخفیفان
توسعه گوشی شاپتوسعه دهندهگوشی شاپ
توسعه خوگرتوسعه دهندهخوگر
توسعه دهنده کالا و ماتوسعه دهندهکالاوما
گاج مارکتتوسعه دهندهگاج مارکت
توسعه انتشارات جنگلتوسعه دهندهانتشارات جنگل
توسعه لوازم ارایشی روبانتوسعه دهندهروبان
توسعه گردشگری شبتوسعه دهندهشب
توسعه ایده بوکتوسعه دهندهایده بوک
توسعه کشمونتوسعه دهندهکشمون
توسعه کارنامهتوسعه دهندهکارنامه
توسعه ایسامتوسعه دهندهایسام
داروخانه انلاینتوسعه دهندهداروخانه آنلاین
توسعه ریسهتوسعه دهندهطلا و جواهر ریسه
توسعه ای تونزتوسعه دهندهآی تیونز
توسعه مد ماتوسعه دهندهفرش مدما
توسعه کفش ملیتوسعه دهندهکفش ملی
درمان کالاتوسعه دهندهدرمان کالا
توسعه ایران تایمرتوسعه دهندهایران تایمر
توسعه ساعتچیتوسعه دهندهطلا و جواهرات ساعتچی
توسعه نورنگارتوسعه دهندهتجهیزات عکاسی نورنگار

دیما:

پلازیو 

https://www.pelazio.com/

آچاره 

https://achareh.ir/

خانومی 

https://www.khanoumi.com/

۱۳- سایت ترجمه آنلاین

بسیاری از افراد و دانشجوها در این شرایط نیاز به یک مرکز ترجمه آنلاین با کیفیت دارند.

۱- سایت ترگمان

ترگمان در شرایط فعلی به خوبی متون شما را ترجمه می‌کند، منتها به علت مراجعات زیاد در نبود مترجم گوگل نیاز است گاهی چندبار پشت سر هم درخواست ترجمه را تکرار کرد و یا اندکی صبر کرد.

۱۴- تماشای فیلم و سریال

اگرچه دسترسی به سایت‌های خارجی برای تماشا یا دانلود فیلم و سریال مقدور نیست اما می‌توان از سرویس‌های داخلی (که البته هزینه دارند) استفاده کرد. هرچند به نظر می‌رسد این سرویس‌ها هم به خاطر عدم دسترسی به محتوای خارجی جدید، در چند روز گذشته آپدیت نشده‌اند.

۱- فیلیمو

فیلیمو سریال‌ها و فیلم‌های خود را تقریبا هر روز بروزرسانی می‌کند و این محتواهای ویدئویی را با زیرنویس فارسی در اختیار فیلمبازها قرار می‌دهد. نسخه تحت وب و اپلیکیشن فیلیمو در دسترس است.

۲- نماوا

نماوا دیگر VOD فعال است که می‌تواند فیلم و سریال‌های جدید را با زیرنویس فارسی به مخاطبین عرضه کند. لازم به ذکر است که نسخه تحت وب و اپلیکیشن نماوا در دسترس است.

۳- آپارات

آپارات و محتوای طبقه‌بندی شده مختلف ویدئویی می‌تواند گزینه خوبی برای تماشای کلیپ‌ها و ویدئوهای مختلف باشد. لازم به ذکر است که نسخه تحت وب و اپلیکیشن آپارات در دسترس است.

۱۵- موسیقی

۱- بیپ تونز

سرویس بیپ‌تونز دانلود و گوش دادن به موسیقی را از طریق قانونی برای کاربران خود فراهم کرده و آلبوم‌های موسیقی روز را منتشر کرده است. نسخه تحت وب و اپلیکیشن این سایت از داخل کشور در دسترس است.

۲- نواک

با خرید اشتراک نواک می‌توان به آرشیو خوبی از موسیقی در سبک‌های مختلفی دست پیدا کرد. نواک هم از طریق اپلیکیشن و نسخه تحت وب خود، گوش دادن به جدیدترین قطعات موسیقایی را فراهم کرده است.

این دو سایت هم از زمان قطعی ارتباط با خارج از کشور به روز رسانی نشده‌اند.

۱۶- گردشگری

۱- علی بابا

اگر قصد خرید بلیت سفر (هواپیما، قطار و اتوبوس) دارید می‌توانید از سامانه علی بابا استفاده کنید. علی بابا با سایت جانبی خود یعنی جاباما، رزرو هتل‌های داخلی و خارجی را نیز برای مشتریان خود فراهم کرده است. ناگفته نماند اپلیکیشن این سامانه نیز فعال است.

۲- فلایتیو

فلایتیو دیگر سایتی است که برای خرید بلیت سفر (هوایپما، قطار و اتوبوس) می‌توانید از آن استفاده کنید. ویژگی رزرو هتل داخلی و خارجی نیز در داخل همین سایت هم پابرجاست و اپلیکیشن این سامانه نیز فعال است.

۳- قاصدک۲۴

در سامانه قاصدک ۲۴ تهیه پروازهای داخلی و خارجی و همچنین خرید قطار و اتوبوس و هتل برای کاربران فراهم شده است.

۴- فرودگاه امام خمینی

در این سایت می‌توان با داشتن شماره پرواز به اطلاعات پرواز دست پیدا کرد و راهنمایی‌هایی را نیز پیش از عزیمت به شهرهای ایران و جهان مطالعه کرد و با قوانین پروازها آشنا شد.

۱۷- پیام‌رسان‌ها

تمامی پیام‌رسان‌های خارجی از دسترس خارج شده‌اند و در این روزها می‌توانید از پیام‌رسان‌های بومی نظیر گپ، بله، آی‌گپ و غیره برای تبادل اطلاعات استفاده نمایید. نسخه تحت وب گپ نیز می‌تواند جایگزین خوبی برای کار با یک پیام‌رسان در دسکتاپ باشد.

البته باید بدانید که سرورهای این اپلیکیشن‌ها به علت ضعفی که دارند و با ورود افراد بیشتر به بستر آن‌ها با کندی بیشتری روبرو شده‌اند اما در حال حاضر کار راه بیاندازند.

۱۸- ایمیل

اگر قصد ارسال و یا دریافت ایمیل‌های کاری مهم در این روزها را دارید با مشکل عدم دسترسی به انواع چنین سرویس‌هایی روبرو هستید.

۱- چاپار

سامانه چاپار جزو معدود سرویس‌های ایمیلی بومی بوده که می‌تواند تا حدی کار راه انداز باشد و ایمیل‌های شما را به دیگر کاربران بفرستد و از سوی آنها هم ایمیل دریافت کند.

۱۹- کد تخفیف:

سرویس‌های نت‌برگ و تخفیفان و بخش تخفیف تاپ‌تن ری‌وی‌یو با پیشنهادات تخفیفی خود در دسترس کاربران هستند.

۲۰- کتابخوان‌ها:

اگر سفر‌های حمل و نقل عمومی خود را در این روزها افزایش داده باشید، بد نیست که در طی این سفرها با کتابخوانی، مسیرهای طولانی را به خواندن کتاب بگذرانید. به ویژه آنکه در هفته کتاب هستیم و اکثر سامانه‌های برخط کتابخوانی در یک کمپین تبلیغاتی به سر می‌برند.

۱- طاقچه

اپلیکیشن طاقچه و همچنین نسخه تحت وب این سامانه با انواع و اقسام کتاب در دسترس است و می‌توان روزنامه‌های منتشر شده در کشور را نیز به صورت رایگان و یا با هزینه‌ای جزیی نسبت به نسخه کاغذی، از آن تهیه کرد.

۲-فیدیبو

فیدیبو هم با کمپین تبلیغاتی به مناسبت هفته کتاب با آرشیو بسیار بزرگی (متشکل از بیش از ۳۵ هزار کتاب) در دسترس است و مجلات کشور نیز در آن موجود هستند.

۲۱- اطلاعات عمومی:

۱- سایت رشد

در رشد با جستجوی عبارات مختلف می‌توان به چندین مقاله علمی درباره موضوعات گوناگون دست پیدا کرد.

۲۲- سایت‌های دانشگاهی

تمامی سایت‌های دانشگاهی در دسترس هستند اما مهمترین آنها یعنی سایت سنجش به خوبی در دسترس است.

۲۳- انجمن‌ها

۱- نی نی سایت

نی نی سایت، با انجمن راهنمای بارداری و بچه داری برای بانوان به عنوان یکی از پربازدیدترین انجمن‌های ایران به راحتی با سرعت بالا در دسترس است.

۲۴- سایت دانلود تصویر و طراحی گرافیکی

۱- persiangfx
سایت پرشین جی اف ایکس نیز برای قشر طراح این روزها در دسترس می‌باشد.

در انتها از تمامی هموطنان درخواست داریم سایت‌های کاربردی دیگری که امروز در دسترس هستند را و ما آن‌ها را جا انداخته‌ایم به ما معرفی کنند.

موتور جست‌وجو

نامنشانی
جستجوگر وب پارسیکwww.parseek.ir
گوگلرwww.googler.ir
موتور جستجوی ایرانی یوزyooz.ir
موتور جستجوی پارسی جوparsijoo.ir

ادارات، وزارتخانه‌ها و خدمات دولتی

نامنشانی
امور مالیاتی کشورe3.tax.gov.ir/Entrance
سامانه ثناeblagh1.adliran.ir
مرکز اطلاعات راه‌های کشورwww.141.ir
اطلاعات پرواز فرودگاه‌های کشورfids.airport.ir
خدمات الکترونیک پلیسwww.epolice.ir
سازمان تأمین اجتماعیtamin.ir
سازمان ثبت احوالwww.sabteahval.ir
خدمات الکترونیک انتظامیwww.epolice.ir
سازمان هواشناسی کشورwww.irimo.ir/far/index.php
شرکت کنترل کیفیت هواwww.31.24.238.89
سازمان ثبت اسناد و املاک کشورwww.ssaa.ir
پیگیری کارت ملیwww.sabteahval.ir/tab-425.aspx
درگاه خدمات الکترونیک قضاییwww.adliran.ir
 سامانه رهگیری محصولات پستیwww.najatracking.post.ir
پیگیری کارت سوختwww.sokht.epolice.ir:7001
سازمان تأمین اجتماعیwww.tamin.ir
مرکز لرزه‌نگاری کشورwww.irsc.ut.ac.ir/index.php?lang=fa
سازمان آموزش فنی و حرفه‌ایwww.irantvto.ir

بانک‌ها

نام بانکنشانی وب‌سایت
بانک مرکزی ایرانcbi.ir
بانک ملی ایرانbmi.ir
پست بانکwww.postbank.ir
بانک تجارتwww.tejaratbank.ir
بانک رفاهwww.refah-bank.ir
بانک سپهwww.banksepah.ir
بانک قوامینwww.ghbi.ir/fa
بانک کشاورزیwww.bki.ir
بانک مسکنwww.bank-maskan.ir
بانک انصارwww.ansarbank.com/fa/home
بانک سامانsb24.com/portal/Home
بانک پاسارگادwww.bpi.ir
بانک ملتwww.bankmellat.ir
بانک پارسیانparsian-bank.ir
بانک سرمایهwww.sbank.ir
بانک صادراتwww.bsi.ir
بانک شهرwww.shahr-bank.ir
بانک حکمت ایرانیانwww.hibank24.ir

بیمه

نامنشانی
استعلام بیمه‌نامهwww.centinsur.ir
بیمه ایرانwww.iraninsurance.ir/home
بیمه داناwww.dana-insurance.com
بیمه البرزwww.alborzinsurance.ir
بیمه معلمwww.mic.co.ir/fa
بیمه ماwww.bimehma.com
بیمه پارسیانwww.parsianinsurance.ir
آتیه سازانwww.atiyehsazan.ir
بیمه آسیاwww.bimehasia.com
بیمیتوwww.bimito.com
ازکیwww.azki.com

بیمارستان‌ها

نامنشانی
بیمارستان میلادwww.miladhospital.com
بیمارستان رسول اکرمhrmc.iums.ac.ir
بیمارستان فارابیwww.farabih.tums.ac.ir
بیمارستان امام خمینیwww.ikhc.tums.ac.ir
بیمارستان مصطفی خمینیwww.mkht.ir/index.php?lang=fa
مرکز قلب تهرانwww.thc.tums.ac.ir

خبرگزاری‌ها

نام خبرگزارینشانی وب‌سایت
خبرگزاری فارسwww.farsnews.com
خبرگزاری مهرwww.mehrnews.com
ایرناwww.irna.ir
ایسناwww.isna.ir
ایلناwww.ilna.news
تابناکwww.tabnak.ir
تسنیمwww.tasnimnews.com
شاناwww.shana.ir
خبرآنلاینwww.khabaronline.ir
باشگاه خبرنگاران جوانwww.yjc.ir
عصر ایرانwww.asriran.com
زومجیzoomg.ir

مسیریاب و نقشه

نامنشانی
مسیریاب دالdaalapp.com
مسیریاب بلدbalad.ir
مسیریاب نشانneshan.org
مترو تهرانwww.cafebazaar

دانلود و به‌روزرسانی نرم‌افزار و اپلیکیشن

نامنشانی
کافه بازارcafebazaar.ir
سیبچهsibche.com
مایکتmyket.ir
سافت ۹۸soft98.ir
یاس دانلودyasdl.com
پی سی ورلدp30world.com
سرزمین دانلودsarzamindownload.com
 دانلود هاdownloadha.com
سافت گذرsoftgozar.com
چارخونهwww.charkhoneh.com
ایران اپسwww.iranapps.ir
پی‌سی دانلودwww.p30download.com
دانلود فارسیwww.download.ir
فایل نیکوwww.fileniko.com
پاتوق یوpatoghu.com
فارسرویدwww.farsroid.com
سیب اپwww.sibapp.com
آی اپسwww.iapps.ir

تاکسی اینترنتی

نامنشانی
اسنپsnapp.ir
تپ سیtap30.ir
کارپینوwww.carpino.ir
الوپیکalopeyk.com
ماکسیمwww.taximaxim.ir

تماشای آنلاین و دانلود فیلم

نامنشانی
نماواwww.namava.ir
فیلم نتfilmnet.ir
فیلیموwww.filimo.com
آپاراتwww.aparat.com
گپ فیلمwww.gapfilm.ir
پرشین دانلودwww.dlpersian.ir
uptvswww.uptvs.com
نماشاwww.namasha.com

موسیقی آنلاین و پادکست

نامنشانی
نواکnavaak.com
شنوتوshenoto.com
ناملیکnamlik.me
بیپ تونزbeeptunes.com
nex1musicwww. nex1music.ir
والا موزیکwww.vmusic.ir

خرید اینترنتی

نامنشانی
دیجی کالاwww.digikala.com
زنبیلwww.zanbil.ir
مقداد‌آی‌تیmeghdadit.com
لیون کامپیوترwww.lioncomputer.com
ایران رنترiranrenter.com
اوکالاokala.com
تربwww.torob.com
ایمالزwww.emalls.ir
dcakalawww.dcakala.com
پورومیکسwww.poromix.com
یدک جوwww.yadakjo.ir
ای‌تی‌ مالetmall.ir
پولوتکwww.polotak.com
svgwww.digisvg.ir
بهینه پردازشwww.bprshop.com
مشهد کالاwww.mashadkala.com
کی لپwww.klap.ir

سفارش غذا

نامنشانی
اسنپ‌فودsnappfood.ir
چیلیوریchilivery.com
ریحونwww.reyhoon.com
دلینوwww.delino.com
چنگالchangal.com
زیتونzeytoon.pizza

پیام‌رسان

نامنشانی
آی گپwww.igap.net/fa
بلهbmi.ir/landing/bale
گپgap.im
ایتاwww.eitaa.com
بیسفونwww.bisphone.com
سروش پلاسwww.hi.sapp.ir

کتابخوان

نامنشانی
فیدیبوfidibo.com
نوارnavaar.ir
طاقچهtaaghche.com
کتابراهwww.ketabrah.ir
کتابناکwww.ketabnak.com

تخفیف

نامنشانی
تخفیفانtakhfifan.com
نت‌برگnetbarg.com

خرید بلیط و گردشگری

نامنشانی
کجاروwww.kojaro.com
علی‌باباwww.alibaba.ir
فلایتیوflightio.com
مستربلیطmrbilit.com
قاصدک ۲۴ghasedak24.com
خرید بلیطwww.payaneha.ir
خرید بلیط اتوبوسwww.safar724.com
حمل‌و‌نقل ریلی رجاwww.raja.ir
چارترwww.charter.ir
تیوالwww.tiwall.com
ایران تیکwww.irantic.com
سینما تیکتwww.cinematicket.org

پزشکی و سلامت

نامنشانی
دکترتوdoctoreto.com
دکتر سایناdrsaina.com
نوبت آی آرnobat.ir
سلامتی ۲۴salamati24.com/fa
دکتردکترdrdr.ir
دکتریابdoctor-yab.ir

خدمات بانکی و پولی

نامنشانی
آپasanpardakht.ir
780www.app.780.ir
724www.724.ir
همراه کارتhamrahcard.ir
سکهsekeh.behpardakht.com

بورس و اوراق بهادار

نامنشانی
سامانه بورس و اوراق بهادارwww.seo.ir
شرکت مدیریت فناوری بورس تهرانwww.tsetmc.com
کارگزاری مفیدwww.emofid.com
کارگزاری آگاهagah.com
سامانه آموزش بورسbashgah.com
همفکران (مشاوره سرمایه‌گذاری در بورس)hamfekran.com

سایت‌های کاریابی

نامنشانی
کاربانکkarbank.ir
جابینجاjobinja.ir
ای استخدامe-estekhdam.com
استختامestekhtam.com
ایران استخدامiranestekhdam.ir
کاربومkarboom.io
ایران تلنتirantalent.com
جاب ویژنjobvision.ir
سیویتوcivito.co

ایمیل

نامنشانی
ایرانmail.iran.ir
چاپارchmail.ir
میل‌فاmailfa.com

دیکشنری

نامنشانی
دیکشنری آبادیسwww.dictionary.abadis.ir
ترگمانwww.targoman.ir
فرازینwww.faraazin.ir

ورزشی

نامنشانی
سایت نودwww.90tv.ir
ورزش ۳www.varzesh3.com
طرفداریwww.tarafdari.com

آپلود فایل

نامنشانی
پیکوفایلwww.picofile.com
پارسا اسپیسwww.parsaspace.com
trainbitwww.trainbit.com

نیازمندی‌ها

نامنشانی
دیوارwww.divar.ir
شیپورwww.sheypoor.com

دانشگاه‌ها

نامنشانی
دانشگاه آزاد اسلامیwww.iau.ac.ir
دانشگاه تهرانwww.ut.ac.ir/fa
دانشگاه شریفwww.sharif.ir
دانشگاه خواجه نصیرwww.kntu.ac.ir
دانشگاه پیام نورwww.pnu.ac.ir
دانشگاه شهید بهشتیwww.sbu.ac.ir
دانشگاه علوم پزشکی تهرانwww.tums.ac.ir
دانشگاه امیر کبیرwww.aut.ac.ir

کاربردی

نامنشانی
زمان، تاریخ و اوقات شرعیwww.time.ir
سازمان هواشناسی کشورirimo.ir
آچاره (خدمات و تعمیرات منزل)achareh.ir
خدمت از ماwww.khedmatazma.com/tehran
پلاکwww.pelak.com
با حسابwww.bahesab.ir

بانک مقاله و مجلات تخصصی

نامنشانی
رشدwww.roshd.ir
ایرانداکwww.irandoc.ac.ir
نورمگزwww.noormags.ir

امتیاز شما به این مطلب

16 دیدگاه

  1. کتابراه رو هم به سایت های کتاب اضافه کنید.

    علاوه بر این ها به نظرم سایت هواشناسی هم برای اطلاع از وضعیت هوا مناسب باشه معرفی کنید مثل سایت سازمان هواشناسی کشور به آدرس
    weather.ir
    یا
    http://www.irimo.ir

    1. با سپاس از شما
      سایت های مذکور بر روی اینترنت همراه اول در دسترس نیستند به همین جهت در حال حاضر در متن نمیگنجانیم

    1. درود بر شما
      در حال حاضر هیچ کالایی در فروشگاه شما موجود نمیباشد، از این جهت فعلا از قرار دادن اسم شما در لیست معذوریم.
      لطفا پس از موجود شدن محصولات مجددا با ما از طریق ایمیل info@top10review.ir در ارتباط باشید.

  2. برنج عنبر بو، از معطرترین برنج های ایرانی است. این محصول دارای ۴ وزن ۱۰ کیلویی، ۵ کیلویی، ۳٫۵ کیلویی و ۱ کیلویی می باشد. برنج عنبربو طایفه بانازلترین قیمت ، برای خرید برنج عنبربو به سایت زیرمراجعه کنید.
    ======================================================
    مدیریت تاپ تن:
    با احترام پیام ها و تبلیغات سایت ها در این صفحه امکان پذیر هست اما پیام هایی که تماما تبلیغاتی بوده و محتوای خاصی نداشته و به متن محتوا مربوط نباشد تایید نمیگردد.

  3. موتورسیکلت برقی هونیا ۲۰۰۰ وات با تکنولوژی برتر از با کیفیت ترین و بروزترین محصولات ساخت ایران محسوب می شود که با نظر مهندسین داخلی، تغییرات طراحی و ساخت متناسب با استانداردها و شرایط ایران در آن لحاظ شده است.
    لازم بذکر است این نوع محصول از معدود موتورسیکلت های برقی موجود دربازار ایران می باشد که مجهز به صدای مصنوعی است که در هنگام حرکت حس شتاب و قدرت را به خوبی به راکب منتقل می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا